sunnuntai 23. syyskuuta 2012

It´s gorilla time!

Kuten monet aiemmatkin työni, niin tämäkin seisoi valmiina jonkun aikaa odottamassa kuvaamista ja bloggaamista. Näin taannoin netissä, (jonkun lastevaatteita myyvän nettikaupan sivuja selaillessani) kuvan  gorillapaidasta ja tallensin kuvan samoin tein koneelleni aikomuksena tehdä saman tyylinen, toki omilla väri ja materiaalivalinnoilla.

Paidan keltainen jersey on Fabriinasta, samoin applikoinnin ja housujen harmaa joustofotee. Musta joustofrotee on Hannan kankaalta ja keltainen resori sekä musta tähtijersey Saksasta Michasilta.

Paidan kaavana Let it be ja housuissa sivusaumalliseksi muutettu saimi, molemmat Ottobren kaavoja.

Setistä tuli mielestäni hauska ja taisi olla Piipatinkin mieleen :)






maanantai 10. syyskuuta 2012

Kiekuroita ja kukkia

Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi blogata nämä tunikat, jotka ovat olleet valmiina ja käytössä jo kauan. Nykyään tuntuu olevan todella huonosti aikaa niin ompeluun, kuin bloggaamiseenkin :/

Ensimmäisenä tunika Marimekon samovaaritrikoosta.
Olin ajatellut tehdä tästä pitkähihaisen mutta ajatuksissani ostin vain metrin kangasta, joten eihän se riittänyt.
Kohdistukset sain mielestäni onnistumaan hyvin. Toinen puoli on musta ja toinen keltainen, hihoja myöten. Keskiosan kaiteleesakin kuviot jatkuvat suht hyvin, samoin ristikkäin menevissä etukappaleissa.
Olen siis erittäin tyytyväinen tähän tunikaan :)



 Seuraavana Liandlon retrokukasta samalla OE:n tunikakaavalla tehty tunika, mutta hihattomana.
Kankaan ostin Hannan kankaasta. Kangas loppui hieman kesken, sillä ostin viimeisen 50cm palan mitä kaupasta löytyi, joten yläosa takana on punaista trikoota Hanhelista, joka sattui olemaaa juuri oikean sävyistä ja löytyi vielä omista varastoista :)