tiistai 29. tammikuuta 2013

Palloja ja ajoneuvoja

Aloin ompelemaan tätä settiä jouluksi, mutta valmistuivatkin vasta joulun jälkeen ja blogiin asti saaminen tuppaa viemään minulta aina aikaa... :)
Olen ostanut metsolan kankaita harvoin, mutta tämä pallokuosi miellytti kovasti. Sain ostettua sitä palasen ompeluelämää ryhmän jäseneltä, kun muutoin oli jo loppunut.
Punaisen ajoneuvokankaan tilasin jo kauan sitten suoraan JNY:ltä ja ruskea velour taitaa olla royal-kestoilta ostettu.








keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Stars & Stripes

Ihastuin tähän kameleont designin mustapohjaiseen multistariin heti ensisilmäyksellä. Näistä velourhousuista onkin tullut niin pojan, kuin minunkin suosikit. Aina pitäisi saada jalkaan "tättihootut" :)
Harmittamaan on jäänyt, etten tilannut reilua määrää samoin tein ja nyttenhän se on jo loppu. Yksien housujen verran vielä jäi onneksi, mutta mielellään olisin ostanut varastoon enemmänkin =)
Saman valmistajan raitajersey sopi hyvin kaveriksi paidan muodossa ja housuille on tulossa ainakin yksi paita lisää  kaveriksi, kunhan kerkiän tekemään :)
Paita tuotti tavallista enemmän päänvaivaa ja purinkin se kertaalleen kokonaan ja aloitin alusta. Onneksi, sillä nyt olen tyytyväinen :)
Housujen kaavana tuttu ja turvallinen OB:n saimi halkaistuna ja taskut lisättynä. Paidan pohjana OB:n papana ja hupun lisäsin jostain toisesta kaavasta. Koko molemmissa n.98cm.
Kankaat tilattu Royal-tuotteelta