tiistai 17. heinäkuuta 2012

2 times 2 is 4

Tässä jo jokunen hetki sitten valmistunut setti jossa pari teepparia, polvihousut ja pitkät housut, ajatuksella että kaikki käy yksiin.
Mun bloggaaminen on taas hidastunut entisestään, kun tietokone raksuttaa niiin hitalla, että kuvien muokkaus vie aivan ikuisuuden ja usein tulee luovutettua kesken kaiken ja meneekin sitten päiväkausia saada muutama kuva muokkailtua julkaisua varten. Huoh sanon minä.

Pidemmittä puheitta itse tekeleisiin, eli teeppari Bellapuusta tilatusta vihreästä hiiritrikoosta, hihat ikasyrin tummanruskeaa trikoota. Valkoisten resoreiden alkuperää en muista...
Resoreita on jo niin iso laatikollinen, että on jo ihan mahdotonta muistaa kaikista, että mistä mikäkin on. Suurin osa on Royal-tuotteelta, Hannan kankaalta tai Fabriinasta :)

Toinen teeppari on ihanasta vihreästä astronauttikankaasta(tilattu lieblingsstückeltä) ja sen resorit varmuudella Fabriinasta.

Polvihousut on tehty paikallisen kirpparin ihanan ohuesta ja kauniin sävyisestä kollarista ja pitkät housut Alestalosta ostetusta ruskeasta kollarista.
Ruskeiden housujen vihreä resori Michasilta Saksasta.






                      Sitten pläjäys sovituskuvia vielä :)







8 kommenttia:

  1. Tosi kivoja!
    Hauska, miten erilaiselta tuo astronauttitrikoo näyttää erivärisillä kanteilla. Tein juuri esikoiselle tuosta samasta kankaasta puseron raidallisilla hihoilla ja vihreillä resoreilla.

    VastaaPoista
  2. Hienoja,toi astronautti trikoo on tosi ihanaa.

    VastaaPoista
  3. Kivat setit tosiaan! Sulla käy aina kivasti yhteen monet vaatteet, ku et tee ihan yhtä laajalla väriskaalalla ku mä... ;D

    VastaaPoista
  4. Hurmaavat setit, niin hurmaavat! :)

    VastaaPoista