maanantai 10. syyskuuta 2012

Kiekuroita ja kukkia

Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi blogata nämä tunikat, jotka ovat olleet valmiina ja käytössä jo kauan. Nykyään tuntuu olevan todella huonosti aikaa niin ompeluun, kuin bloggaamiseenkin :/

Ensimmäisenä tunika Marimekon samovaaritrikoosta.
Olin ajatellut tehdä tästä pitkähihaisen mutta ajatuksissani ostin vain metrin kangasta, joten eihän se riittänyt.
Kohdistukset sain mielestäni onnistumaan hyvin. Toinen puoli on musta ja toinen keltainen, hihoja myöten. Keskiosan kaiteleesakin kuviot jatkuvat suht hyvin, samoin ristikkäin menevissä etukappaleissa.
Olen siis erittäin tyytyväinen tähän tunikaan :)



 Seuraavana Liandlon retrokukasta samalla OE:n tunikakaavalla tehty tunika, mutta hihattomana.
Kankaan ostin Hannan kankaasta. Kangas loppui hieman kesken, sillä ostin viimeisen 50cm palan mitä kaupasta löytyi, joten yläosa takana on punaista trikoota Hanhelista, joka sattui olemaaa juuri oikean sävyistä ja löytyi vielä omista varastoista :)




11 kommenttia:

  1. Hyvää kannattaa odottaa;) Esimerkistäsi intoutuneena oli pakko kipittää (kuvainnollisesti) Herttoniemeen hakemaan tätä samovaaria. Tosin pelkäämpä olevani sen verran isompi, ettei tuo asettelu taida onnistua noin hienosti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä tulee varmasti hieno, jään odottelemaan sen näkemistä :)

      Poista
  2. Ihanat tunikat! Ja tuo samovaaritrikoinen on todella onnistunut.

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat! Ja vau mitkä kangaslöydöt.

    VastaaPoista
  4. Samovaari odottaa pesua ja vaatteeksi pääsyä. Sun tunikat on hienoja!

    VastaaPoista
  5. Nää molemmat on niiiin hienoja! Mun mielestä toi punainen takakappale sopii oikein hyvin! Ei oo yhtään pakkoratkaisun näköinen, vaan oikein nätti ja sopiva. :)

    VastaaPoista
  6. Jee miten kivan blogin löysin, aivan ihania vaatteita niin isommalla kuin pienemmälläkin! Tämänkin postauksen vaatteet on juuri sellaisia jollaisia haluaisin itsellenikin tehdä, näyttää niin kauniilta päällä. (ja tuota samovaarikangasta ei sitten tietenkään saa kuin kivijaltakaupasta? voi itku..) Samoin aiemmassa postauksessa olleet pojan avaruuskuosiset vaatteet olivat aivan ihanat :) Ja ennätinpä myös huomata että ompelet samanlaisella saumurilla kuin mikä täältäkin löytyy, ja toiseen en vaihtais, en edes uuteen ;D
    Täytyy jatkaa tutkailua blogissasi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa blogiini! :) Marimekon tehtaanmyymälästä tuon samovaarikankaan tosiaan ostin eräällä Hesan reissulla.
      Saumuri on hyvä vaikka meinaakin vähän mulle temppuilla aina langanvaihtojen tai päärmäyksen jälkeen, pidän siitä silti kovin =)

      Poista
  7. Tuo samovaaritissis on vaan niin häikäisevän ihastuttava, ja mallikin on niin kaunis!

    VastaaPoista