lauantai 12. heinäkuuta 2014

Kesävaatetta poitsulle

Meillä oli kova pula niin teeppareista, kun kesäkeleihin sopivista ulkoiluhousuistakin.
Muutama teepari ja parit kollarit siis ensihätään :)

Tähän Aarrekidin Roosteriin ihastuin kovasti, siinä tapahtuu paljon, mutta silti mikään ei hypi silmille. On ollut mukavaa etsiskellä eri hahmoja ja ihmetellä niiden touhuja Piipatin kanssa :)

Kaavana OB:n Let It Be koossa 104cm




Piipatti oli jo pitkään toivonut itselleen lilaa paitaa, oli kuulemma mummillekkin erikseen mainostanut, että äiti on luvannut lilan paidan hänelle tehdä, niinkuin olinkin :) 





Kesäiloa ostin jo viime kesäksi, mutta en ennättänytkään siitä mitään ommella. Pojan kanssa sovittiin, että kahden teepparin sovittaminen riittää, joten tästä ei sovituskuvaa ole :) 
Sekä lilassa, että kesäilossa kaavana OB:n Little Lamb koossa 104, helma pidennettynä.


Molemmat kollarit tein OB:n saimikaavan pohjalta ja lahkeensuihin surautin saumurilla renkaaksi ommellun kuminauhan, jonka tikkasin taitteen kera vielä peittarilla. Nopea ja kivannäköinen omaan silmääni :)
Musta kollarikangas ostettu sampsukasta ja punaisen sain naapurilta, joka halusi eroon kankaistaan muuton yhteydessä.







Kun otin mustista sovituskuvia, niin huomasin että tämä viime kesäksi tehty, ja kovassa käytössä ollut teeppari kuuluu niihin viime kevään ja kesän ompeluksiin, jotka jäivät tyystin bloggaamatta. Harmittaa kun koneen syövereissä on lukuisia kuvattuja vaatteita, mutta tuskin koskaan on aikaa niitä kaivella ja blogiin saada. Pitää yrittää olla jatkossa reippaampi! Tuntuu vaan monesti siltä, että kaikki liikenevä aika pitää ommella vimmalla, että saa niin itselleen, lapsille, kuin jokus miehellekkin vaatetta(ompelun terapeuttista vaikutusta unohtamatta. Ompelu on tarve hyvin paljon, ellei jopa ennenkaikkea myös henkisesti) ja tää bloggaaminen tapahtuu sitten "joskus kun on aikaa" ;)


3 kommenttia:

  1. Kivoja housuja, etenkin noista punasista tykkään! Taskukangas antaa kivaa särmää ja toi lahjekumppari on hyvä :)

    VastaaPoista
  2. Veikeitä vaatteita, punaisista housuista tykkään etenkin:)

    VastaaPoista