torstai 27. marraskuuta 2014

Yhden pienen pojan jumppis ja kahden tytön leggarit

Kaverini Pikkupeikon mammaryhmässä pyysi minua ompelemaan siskonpojalleen jumppiksen ja kertoi että vanhemmat ovat suuuuuria Star Wars faneja, joille tahtoisi jotain uniikkia ja asiaan liittyvää. Monia hyviä argumentteja oli, jotta minä, joka yleensä en tykkää ns tilauksesta tehdä, päätin tähän ryhtyä :)
Aihe oli minulle aivan vieras, en oikeasti ole katsonut ainuttakaan elokuvaa! Mutta toivottavasti lopputuloksesta tuli mieluinen niin pikkuiselle, kuin hänen vanhemmilleenkin ison rapakon toiselle puolelle :)
Väritoiveita sain, sekä kuvan, jonka pohjalta voisin jotain applikoida ja tällainen siitä tuli.
Kaava OB 4/12 koossa reilu 62cm
Kankaat; Harmaa joustis Hannan Kankaasta, keltainen resori taisi olla ulkomailta aikoinaan tilatusta kimpasta ja mu-va tähtitrikoo Lahden kärkkäiseltä.





Seuraavat leggarit meinasivat jäädä täysin käyttämättä, sillä leikkelin ne jo tytön ollessa aivan mini ja sitten ne unohtuivatkin laatikon pohjalle keskeneräisinä..
Kaavana OB:n ruusunpuna koossa 62cm ja olimme kesällä sitä kokoa jo pikkuhiljaa pois siirtämässä, kun nämä tulivat vastaan. Kangas on aivan ihana digiprintti Majapuulta, joten surautin niihin äkkiä resorit ylä ja alapäähän, jolloin kooksi tuli n.62-68cm ja muutaman kerran vielä jalkaan ehtivät.



Piipatin päiväkotikaverin pikkusiskolle surautin farkkutrikoosta leggarit ja tytön äiti oli mukana näitä suunnittelemassa ja osittain toteuttamassakin.
Hän halusi pinkit tehosteet ja napit tuomaan tyttömäisyyttä muutoin sinisiin pöksyihin ja lopputuloksesta tuli ihan kiva :)
Kaavana OB:n Ruusunpuna koossa 68cm ja lahkeita suoristin hieman.




1 kommentti:

  1. ihan mieletön jummpis! Niin hieno ja miten huolellista ja tarkkaa jälkeä!

    VastaaPoista