torstai 21. toukokuuta 2015

Pienelle tytölle.

Hertta alias Pikkupeikko kasvaa hurjaa vauhtia ja koska lähti jo aikaisin kävelemäään, ei bodyille varsinaista käyttöä sinällään olisi ollut enää aikoihin, mutta ne antavat ihanan mielikuvan vauvamaisuudesta, joten onhan niitä vielä tehtävä :)
Tämä setti/kokoelma yhteensopivia vaatteita koossa 74-80cm valmistui parisen kuukautta sitten.

Selian puutarhapiilo on kangas jota himoitsin jo aikaa aikaa sitten. Ensin se oli loppu ja sitten odotti tovin kaapissa visiota.
Body tereillä ja yhteensopivat joustispöksyt, me like :)

Bodyn kaava tässä, kuten muissakin OB:n kisuliini (74cm) ja housujen kaavaa voisi kai jo omaksi kutsua. Pohjalla siis ruusunpuna leggareiden kaava, josta olen haarakaarrokkeet lunttinut ja muutoin piirrellyt itse. Taskut Relaxed Fit kaavasta ja passaa aika hyvin :)





PaaPii on yksi lemppareitani ja Myyryn herukoita OLI saatava. Tätä kangasta onneksi vielä jäi ja siitä tulee vielä monta ihanuutta :)
Mustat joustikset olen tehnyt jo aiemmin ja käytössäkin jo ennen näitä kuvia olleet. OB:n tiikerikaavalla :)



Halusin applikoida jotain, mutta ei liian isoa ettei vaan alkaisi tuntumaan sisäpuolelta. Mikäs tytölle parempi kuin kukka, iloinen keltainen kukka :)





Sitten vuorossa hihaton jumppis. Tämä oli työn alla ihan liian kauan.. 
Ensinnäkin kangasta oli liian pieni pala. 50 sentistä ei koon 74-80 jumppista tehty. Piti siis koota paloista ja saada vielä näyttämään jotenkin fiksulta. Tereet siis väliin. Väärinpäin leikattuja kappaleita, epätasaisia tereitä, kohdistukset vetskarin kanssa teetti lisähommia ja harmaita hiuksia - matkaan mahtui vaikka mitä, mutta lopulta se oli valmis!
Kokeilussa minulle uusi OB:n mustikka kaava ja vaikka lisäsin haara-selkämittaan pari senttiä, se oli silti juuri passeli, eli toisin sanoen vähän liian liian nafti, voi ##!
No, laatikossa lojuu, ehkä sille vielä joskus tulee käyttöä :)




Loppuun vielä vähän kierrätystä. Siskoni tyttäreltä sain hänen vanhat, rikkinäiset farkut, joista tein Hertalle tähtipaikkafarkut, aika päheet vai mitä :)


8 kommenttia: