torstai 15. maaliskuuta 2012

Helmikuu 2012

Tilasin Fabriinasta tätä aivan ihanaa poltetun oranssia hilcon velouria uutta jumpsuittia varten ja lopputuloksesta tuli todella mieluinen! :) Lisäsin tereet ja kengurutaskun, muutoin aikalailla samat muokkaukset kuin edelliseenkin jumpsuittiin(tammikuun kuvissa). Selkään en ikävä kyllä lisännyt tarpeeksi pituutta ja siitä luultavasti loppuu pituus ennen hihoja tai lahkeita. Ajattelin korjata asian siinä vaiheessa haarakiilalla. Kokona tässä nafti 92cm.




Tätä "etsi eläimet" trikoota tilasin silloin ensimmäisen nettitilauksen yhteydessä Sampsukasta ja nyt kun se paita alkoi jäämään pieneksi( ei ollut muutoinkaan ihan onnistunein, kun ilman kaavaa tein) niin päätin tuunata siitä käyttökelpoisen vielä vähäksi aikaa. Lisäsin ruskeat resorit ja hihoihin ruskeaa trikoota. Koko nyt n.86cm

Tässä vielä sovituskuvaa takaapäin. Tuo ruskea yläosa ei ollut alunperin suunnitelmissa vaan tulosta HUPSIS kömmähdyksestä. Leikkasin siis hajamielisenä edellistä kanttausta pääntieltä pois ja yhtäkkiä kuului pahaenteinen KRUNTS! No lopputuloksen varmaan arvaatte. Kangas oli mennyt käden alla mytylle ja leikkasin vahingossa paitsi kaulusta, myös selkäpuolen kangasta. Tuli niin iso lovi, että ei auttanut kuin suunnitella selkämys uusiksi. Tuli ihan kiva silti :)



Seuraavaa settiä varten tilasin kankaita royal-tuotteelta, joka on ehdottomasti yksi lempikaupoistani. Todella ystävällinen ja hyvä palvelu sekä ihanat kankaat :)

Astronauttikankaaseen ihastuin ensisilmäyksellä, kun royal-tuotteen listoilla sitä ennakkomyynnissä näin ja myöhemmin ostin samaa vihreäpohjaisena ja palasen turkoosinakin :)  Kaavana on OB:n papana 4/2010 ja lisäsin feikkinappilistan sivuun tuomaan ilmettä.





Housut ovat velouria ja toteutin ne muokatulla OB:n saimi svetarihousut 1/2009 kaavalla. Kaavan kun tekee seuraavan koon mukaan, lisää resorit mallaten omalle lapselle ei lehden mittojen mukaan ja ottaa ylhäältä hieman pois ennen resorin lisäämistä, niin tulee aivan loistava hyvin istuva malli. Tykkään todella kovasti :)




Aiemmin tehtyjen keltaisten velourhousujen kaveriksi tein vielä öttiäistrikoosta jääneistä paloista ja ruskeasta interlockista paidan,(kaavana papana 4/2010) kun sattui nuo keltaiset sävyt käyvän niin hyvin yksiin :) Kankaan korkeus ei olisi isompaan paitaan kyllä enää riittänytkään. Kokona siis n.92cm


Koska poikani rakastaa kuuta, halusin tehdä hänelle yömaisemapaidan, jossa kuu mollottaisi taivaalla ja tällainen siitä tuli. Laitoin vielä pupun katselemaan kuuta :)
Inspiraation paidan muihin applikointeihin(kuin kuuhun, puuhun ja puskaan) sain poikani kirjasta, josta otin mallia taloon, pupuun ja pilveen.


Paidan kaveriksi tein vielä oliivinvihreät velourhousut samalla kaavalla kuin aiemmat keltaiset.





Meinasi vallan unohtua tämä paita laittaa mukaan helmikuun valmistuneisiin. Tein veljenpojalleni tämän 6vuotis syntymäpäivälahjaksi. Kaavana more grey ja koko 122cm. Kangas on alestalosta ostettua myllymuksujen mustaa paksuhkoa trikoota, applikoinnit velouria.



5 kommenttia:

  1. ihania, varsinkin nuo pehmoisen näköiset keltaiset pöksyt sekä etsi eläimet-paita! :) ja tosi hienosti oot tuon applikaationki tehny!

    VastaaPoista
  2. Ihanat applikaatiopaidat! Kiva nähdä mustaa vaatetta muuallakin kuin omassa blogissa :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis kiitos molemmille :)
    Minä en tosiaan mustaa arastele ja vaaleita kun pojan kanssa ollaan, niin sopii molemmille :)

    VastaaPoista
  4. Ihania paitoja!

    Ja ihana blogi, jonka vasta nyt löysin! :)

    VastaaPoista