tiistai 20. maaliskuuta 2012

Robo-T

Tämä robottipaita koossa 92cm valmistui jo jokunen päivä sitten, mutta tuo minanamnbandilta tilattu merkki, ei ottanut asettuakseen ja paita jäi roikkumaan ja odottamaan uusintamatsia merkin kanssa.
En meinaa saada noita asettumaan, tai ennenkaikkea pysymään suorassa ompelun ajan ja tuntuu että jompikumpi, tai molemmat päädyt venyvät ja vanuvat aina vintturaan, UGH.
Paidan kangas on Tiritomista ostettua interlockia ja ihastuin kankaaseen, kun näin tätä yhden OE:läisen työssä. Ajattelin että kangas olisi kivan raikas kesäksi, mutta laatu tuotti kyllä pettymyksen pesunukan ilmestyttyä hienoisena pintaan jo kankaan esipesussa ennen ompelua.


Valo oli jokseenkin keinotekoinen ja heikko tähän aikana illasta ja aiempi sovistuskokeilukaan ei tuottanut haluttuja tuloksia, joten parempia kuvia ehkäpä myöhemmin. Tähän on suunnitteilla oranssit polvihousut, joten kuvaa setistä sitten joskus.
Kohta 2v poika kun ei viime kesää ja lämpimiä ilmoja muista, joten eipä myöskään suostunut lyhythihaista paitaa päällään pitämään. Sai suoraan sanottuna slaagin yrittäen kiskoa hihoja epätoivoisesti kohti ranteita. Tämä kun ei onnistunut niin seuraava siirto oli kiskoa koko paita pois. Better luck on next attemp, perhaps :)

3 kommenttia:

  1. On kyllä ihanan värikäs tämä kangas! Setistä tulee varmasti ihan herkku!

    VastaaPoista
  2. Ihana teeppari. Meijän poika mieltää kaikki lyhythihaiset aluspaidoiksi. Saa nähdä tuleeko toinen mieli kun kelit lämpenee. Kurkkaappas blogiini siellä olis sulle jotain ;)

    VastaaPoista
  3. Psssst. Munkin blogissa ois jotain sulle!

    VastaaPoista