sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

The Otus & pants

Tämä on varmaan itselle mieluisin setti tähän asti valmistuneista. Miten voikin tulla ihmiselle kiva olo ja hyvä mieli, kun saa lapselleen jotain tosi hyvin onnistunutta ja nättiä päälle :)

Paidassa käytin OB:n Let it be kaavaa (6/2010) koossa 92. Helmaa pidensin, muutoin aika kaavan mukainen.
Applikointi on velouria ja piirsin sen itse, tosin oksassa käytin mallina joskus muinoin postiluukusta tipahtanutta mainosta, jossa oli kivan mallinen oksa lehtineen :)









Housut ovat joustofroteeta Hannan kankaasta, samoin resori on sieltä. Kaavapohjana käytin lukuisia kertoja hyväksi todettua saimia (ob 1/2009). Tykkäsin aiemmin tekemistäni mustista housuista niin paljon, että halusin toisetkin lähes samanlaiset. Tuntuvat ja näyttävät ihanilta ja istuvat hyvin :) Näitä tulee varmasti tehtyä vieläkin lisää pienin muutoksin :-)
Pituutta näissä on tosi reilusti, varmaan kymmenisen senttiä yli tarpeen, jos riittäkään, eli ovat tosi pitkäikäiset. Resorin ansiosta silti hyvät jo nyt :)


Ompelin taskujen kaaren kapealla kaksoisneulalla, joilloin kaari korostui ja jäi kivasti näkyviin, ilman erivärisen langan käyttöä. Tällaiset housuthan olisivat kivat, jos laittaisi ihan eriväriset resorit ja kanttaukset, mutta minä kun tykkään, että ovat sitten oikeasti monikäyttöiset ja passaavat lähes kaiken kanssa yksiin, joten en halunnut sitoa näitä värien puolesta vain tietynlaisiin/värisiin yläosiin. Sellaisiakin tulee varmasti vielä tehtyä, mutta nyt halusin ns. perushousut :)


Jotain uutta on silti kiva kokeilla, joten lisäsin näihin takataskun ja sinne tuo Piipatin merkkikin hyvin passasi :)





Sovituskuvat vielä :)








13 kommenttia:

  1. Ihan mahtava otus! Muutenkin kiva blogi sulla, lukijaksi :)

    VastaaPoista
  2. Otus on tosi magee! Housut on myös kivat ja tosiaan monikäyttöiset, kun ei ole muuta väriä. Takatasku merkkeineen on kuin piste iin päälle! =)

    VastaaPoista
  3. sanaton! nää on niin ihanat!;)

    VastaaPoista
  4. Vitsit miten hienot! Tosi kauniit ja istuu ihan täydellisesti. Taitava olet!

    VastaaPoista
  5. Lähdin etsimään kuvia upeista tissiksistäsi blogista, ja löysin tän. Ihan käsittämättömän hieno otus. Toivottavasti sulla riittää aika ommella ja päivitellä ompeluksia tähän blogiin. Jään odottelemaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kaunis kiitos sinulle! Tänään sain vihdoin tissiksen blogiin asti, aikaa on tosiaan hyvin vähän ompeluille tätä nykyä..Mutta parhaani teen :)

      Poista