tiistai 22. toukokuuta 2012

Triple T

Tähtiä, tereitä ja taskuja, niistä on tämä kesäinen teeppari tehty :-)

Tämän valmistuminen kesti luvattoman kauan (lojui puolivalmiina ajanpuutteen ja hetkellisen mielenkiinnottomuuden johdosta) ja aivan tyytyväinen en lopputulokseen ole.
Helma olisi saanut olla hieman pidempi ja kauluksen resoria taisin fiksailla neljä kertaa, joista viimeisellä uusin sen kokonaan, ennenkuin olin lopputulokseen tyytyväinen. 
Koskaan ennen ei kanttaus ja niskaan tulevat merkit ole taistelleet niin kovasti vastaan, kuin tässä teepparissa.
Tereet tuottivat myös lisähidasteita, mutta kerta olin päättänyt ne laittaa, niin nehän kanssa laitettiin. :)
Paita on osa kokonaisuutta, johon on vielä huppari puolivalmiina ja housut vasta ajatuksen aseteella, mutta toki tämä, kuten kaikki muutkin tekeleeni on ajateltu niin, että sopisivat mahdollisimman monen kanssa yksiin.



Jokunen OE:läinen varmaan muistaa taannoisen keskustelun jumppapalloista, siellä se omassa nurkassaan  edelleen nököttää ;)




Niskassa on kaitale tummanruskeaa ja ei, se ei kuulunut alkuperäiseen suunnitelmaan vaan on osa tämän teepparin vastustelua, mutta oikeastaan se sopii sinne aika hyvin, kun samaa kangasta on myös taskuissa :)





10 kommenttia:

  1. Tosi hieno paita, siinä on ollut vähän enemmän näpertämistä ku ihan peruspaidassa! :D

    VastaaPoista
  2. Niskan ruskee pala passaa kyllä tosi hyvin kokonaisuuteen. Mukava yksityiskohta, joten onnellinen sattuma siis! Ruskee ja keltanen on ihana yhistelmä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niskan kohta tosiaan näytti niin kivalta, että hyvin voisi tuollainen olla alusta asti suunnitelmissa :)

      Poista
  3. Tää on aivan I-H-A-N-A! Ja olen saanut etuoikeuden myös nähdä tämän "luonnossa"!;) Ja noi tereet <3 Olet kyllä todella taitava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan kauhiasti Heidi! :)♥
      Taisikin olla tismalleen samat vermeet päällä kun nähtiin ja vaikka vähän jotain jurputinkin, niin kyllä nää on yhdet meidän lempparivaatteista :)

      Poista
  4. Teet kyllä ihan uskomattoman ihania vaatteita, tässäkin kohtaa niin täysillä kuosit, värit ja leikkaus! Voisin jatkaa loppupäivän täällä tekemiesi vaatteiden ihastelua kun joka postauksesta löytyy niin kauniita vaatteita, että nyt lähden pois tukkimasta kommenttilaatikoitasi ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos Onnekas! Kommenttisi ilahduttavat kovasti, älä siis mistään tukkimisesta höpise :)

      Poista