maanantai 26. tammikuuta 2015

Palloja, Tähtiä & Turkoosia

Parin kuukauden päästä 5v täyttävä Piipatti kasvaa edelleen vauhdilla, joten tässä taasen uutta lipaston täytettä.
Turkoosin oikeaa sävyä oli aivan mahdoton saada kuvattua, mutta syvää ja kaunista turkoosia tuo joustofrotee on, vaikka siniseen monissa kuvissa enempi taittaakin.

Royal tuotteelta ostettu multistar oli lemppariani velourina ja ihan kivaa se on näin jerseynäkin. Turkoosin joustiksen alkuperää en muista enää...
Paidan kaavana OB:n Be Careful Out There 110cm ja housuissa muokattu saimi-kuten aina. Mutta uskokaan tai älkää, aion ihan pian kokeilla uutta housukavaa ;)





Turkoosi joustis loppui sen verta kesken ettei riittänyt enää takakappaleeseen, joten korvasin sen mustalla ja applikoin turkoosista tähden. Tuli kiva :)





Tämän Pikku Piltistä ostetun värileikkijerseyn poika valitsi viime kesänä, kun mökillä ollessa sitä kännyn ruudulta näytin. Tätä oli kuulemma saatava ja siitä piti tehdä nimenomaan T-paita!
No kesä meni ja en ollut ehtinyt tätä työn alle ottaa, mutta nyt siitä vihdoin valmistui vaate, melkein T-paita ja kelpasi hyvin :)
Pieneksi jipoksi ompelin toiseen raglansaumaan mustan vetoketjun ja kaavoitin hupun uudelleen niin, että alkaa tuolta raglansaumasta.
Kaavana sama kuin ylemmässä, mutta tuplahihalliseksi muokattuna.





Alkuun en itse juurikaan innostunut tästä kuosista ja siksi se varmaan kaapissa lojuikin, mutta tämähän on päällä todella kiva ja raikas! Sopii monen väristen housujenkin kanssa, mustien ehkä jopa paremmin kun näiden turkoosien :) Saas nähdä teenkö vielä punaisetkin kaveriksi.






2 kommenttia:

  1. Vaatteet on ihanan raikkaita ja niin poikamaisia. Vetoketju raglansaumassa on hyvä yksityiskohta.

    VastaaPoista