perjantai 18. joulukuuta 2015

Tunika imetysoptiolla ja pari paitaa :)

Surautin itselleni jouluisen tunikan, johon rv30+ maha mahtuu ja imetysoptio löytyy jatkoa ajatellen, koska kyllähän puna-valkoista voi pitää muulloinkin kuin jouluna :)
Kaavapohjana on niin ns.tissistä(kietaisumallinen yläosa, h&m:imetyspaitaa(selkäosa) että omaa sovellustakin. (helmat ja imetyssysteemi).
Koko M ja kangas on pehemiältä muistaakseni ostettua jääkukkaa :)Seuraavan paidan tai oikeastaan paitojen kaava on Ottobren Summer Basic.
Tästä kaavasta olen pitänyt kovasti! On nopea ja helppo ommella ja kivan näköinen niin ilman masua, kuin masun kanssakin.  Mahalle ei tarvitse erikseen sisällyttää tilaa, koska kaava on valmiiksi sen mallinen, että tilaa löytyy.
Siskolle tein koon M ja kanttauksessa käytin kvk:n sulkatrikoota, itselleni tein koon L jotta kasvava masu mahtuu loppuun asti ja on mukava päällä sitten synnytyksen jälkeenkin kaikkine röllöineen :) Oman paitani kanttauksessa käytin samaista kangasta, kuin itse paitakin, eli ek:n lirua viskoositrikoota jota oli himppa pirullista ommella, mutta laskeutuu kivasti ja tuntuu päällä mukavalta.
Imetyskin tässä mallissa onnistuu koska pääntie on tarpeeksi avara.1 kommentti:

  1. Kivan näköisiä! Onpas ihanan jouluisa tuo punavalkoinen ja menee loistavasti muulloinkin kuin joulun aikaan :)

    VastaaPoista